Novost

Obavijest o STEM stipendijama

29.10.2020 16:54 Novosti

Obavještavamo Vas da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti u ponedjeljak 2. studenog 2020. godine uputiti obavijest s uputama za provjeru podataka. Obavijest se šalje na njihove adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021.

Provjera podataka trajat će od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine od 8:00 sati, do subote, 7. studenog 2020. godine do 8:00 sati.

Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/ . U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

Primijetite li da vaši podaci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, žurno se obratite studentskoj referadi. Ako podaci ne budu ispravljeni do propisanoga roka, smatrat će se ispravnima te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Ako primijetite da u aplikaciji nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije(at)mzo.hr .

U slučaju da student na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine od 8:00 sati, svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/ .

Također, redovito pratite mrežnu stranicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, mrežnu stranicu projekta https://stem.mzo.hr  te službenu Facebook stranicu Državne STEM stipendije.

Za sve ostale informacije možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije(at)mzo.hr .


Najnovije obavijesti