Novost

Javna prezentacija rezultata istraživanja stavova posjetitelja Adventa u Karlovcu 2018. godine

15.03.2019 14:14 Novosti

Povodom realizacije prve aktivnosti temeljene na Sporazumu o suradnji Veleučilišta u Karlovcu i Turističke zajednice grada Karlovca (potpisan 19. 12. 2018.) pozivamo sve zainteresirane na javnu prezentaciju rezultata istraživanja stavova posjetitelja Adventa u Karlovcu 2018. godine u srijedu 20. ožujka 2019. godine u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić s početkom u 18 sati.
Istraživanje su proveli studenti preddiplomskog stručnog studija Ugostiteljstva Poslovnog odjela Veleučilišta u Karlovcu u suradnji s predmetnim nastavnicima i zaposlenicima Turističke zajednice grada Karlovca. Studentima će biti dodijeljena priznanja za uspješno provedeno terensko istraživanje, analizu, interpretaciju podataka, izradu izvješća te prezentaciju rezultata istraživanja.
Obzirom da je ovo tek prvo u nizu planiranih terenskih istraživanja s ciljem unapređenja kvalitete usluga manifestacija u gradu Karlovcu, ali i stjecanja praktičnih vještina studenata u nastavnom procesu, veselimo se vašem dolasku i podršci studentima koji su uspješno odradili svoj zadatak, kao i podršci onim studentima koji će svoje zadatke tek odraditi u budućem razdoblju.