Novost

Poziv studentima - radionice "Coca-Colina podrška mladima"

20.09.2019 16:06 Novosti

Poziv studentima - radionice "Coca-Colina podrška mladima"

Pozivamo zainteresirane studente da sudjeluju u  društveno-odgovornom projektu "Coca-Colina podrška mladima".

Projekt "Coca-Colina podrška mladima" pokrenut je 2017. godine s ciljem pružanja dodatnog obrazovanja mladima, pripadnicima tzv. /NEET/ skupine (/not in emoplyment, education or training/), kako bi ih se osnažilo te kako bismo im omogućili dodatnu edukaciju iz tržišno traženih životnih i poslovnih vještina. U dvije godine projekta, kroz radionice je prošlo gotovo 1.000 mladih, a plan za 2019. godinu nam je uključiti 1.700 mladih u više od 15 hrvatskih gradova. S namjerom da se što većemu broju mladih omogući sudjelovanje projekt /Coca-Colina podrška mladima/**ove će godine u svoj projekt, osim nezaposlenih mladih izvan sustava obrazovanja, *uključiti i mlade koji se trenutno nalaze u obrazovnome sustavu*, a koji žele dodatno proširiti svoja znanja i vještina i pripremiti se za tržište rada.

Program se sastoji od dvodnevnih radionica životnih i poslovnih vještina. Prvi dan je namijenjen poslovnim vještinama, a uključuju upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine dok je drugi dan namijenjen životnim vještinama gdje će mladi imati priliku čuti o komunikacijskim vještinama, važnosti interakcije i umrežavanja, kao i dobiti konkretne savjete vezane uz razgovore za posao te pisanje životopisa.

**Radionice se u Karlovcu održavaju 26. i 27. rujna od 9 do 17 sati u na lokaciji Ivana Meštrovića 10.***

Projektni partner nam je tvrtka Selectio, vodeća grupacija na području upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj. Podršku su ovomu projektu pružili Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Hrvatska udruga poslodavaca, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Sveučilište u Dubrovniku, Veleučilište u Bjelovaru, Visoko učilište Algebra te gradovi Zadar, Čakovec, Sisak, Bjelovar, Koprivnica, Dubrovnik, Pula, Varaždin, Zagreb, Osijek i Rijeka. Medijski pokrovitelj projekta je portal srednja.hr.
Zainteresirani potencijalni polaznici se prijavljuju putem obrasca za prijavu koji se nalazi na poveznici https://hr.coca-colahellenic.com/hr/odrzivo-poslovanje/podrska/prijavi-se/ gdje je ujedno moguće doznati i više informacija o samome projektu.