Novost

Novosti
Rezultati ispita iz VANJSKOTRGOVINSKOG POSLOVANJA održanog 16.05.2018. >
< OBAVIJEST - 3. godina izvanrednog studija Ugostiteljstva
17.05.2018 10:32

''Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III''


U sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga ''Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III'' Veleučilište u Karlovcu potpisalo je ugovor s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava pod nazivom Novim vještinama do zaposlenja.

Projekt će provoditi Veleučilište u Karlovcu, a partneri na projektu biti će Pučko otvoreno učilište Kutina, Društvo za promicanje kulture življenja: Zvono uz Kupu, Lokalna akcijska grupa Moslavina, Razvojna agencija Mrav d.o.o. i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Karlovac. Projekt će biti financiran sredstvima EFS, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 927.959,49 kuna, a period provedbe je 18 mjeseci.

Glavne aktivnosti u projektu su osposobiti 48 osoba, pripadnika ranjivih skupina koji će doprinijeti povećanju zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije na način da im se omogući stjecanje novih inovativnih znanja u području prehrambene tehnologije, poduzetništva i EU projekata. Kroz provedbu programa klubova za zapošljavanje nastojat će se mobilizirati članove (50+ godina) i osnažiti u IT vještinama, znanju engleskog jezika, traženju posla i mogućnostima samozapošljavanja kroz fondove Europske unije.


Najnovije obavijesti

u arhivu ->