Novost

Poziv studentima Ugostiteljstva - Dani poslova u turizmu 2019.

10.01.2019 14:35 Novosti

Pozivaju se studenti studija Ugostiteljstva koji su zainteresirani za sezonski rad u turizmu da posjete Dane poslova u turizmu 2019. g. Manifestacija će se održati 25.01.2019. godine u Zagrebu, a Hrvatski zavod za zapošljavanje orgaizira BESPLATNI prijevoz za studente studija Ugostiteljstva.

Organizatori manifestacije su Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i Minstarstvo turizma, a izlagači će biti poslodavci koji imaju potrebe za radnicima u narednoj turističkoj sezoni i koji do sada nisu realizirali svoje potrebe.

U prilogu je i prijedlog obrasca životopisa koji studenti trebaju imati pripremljen u više primjerakak kako bi ih mogli ostaviti potencijalnim poslodavcima. Po primitku broja zainteresiranih HZZ će oganizirati radionice kako bi pomogli studentima da se pripreme za manifestaciju ukoliko će biti potrebno (pisanje životopisa, razgovor s poslodavcem).

Zainteresirani studenti neka se jave pročelnici Poslovnog odjela, Nikolini Smajla, zaključno sa utorkom 15.01.2019. na email nikolina.smajla(at)vuka.hr


Datoteke:
zivotopis_DTP_2019.doc33 K