Novost

INOVA 2020. – DVA ZLATNA ODLIČJA ZA UDRUGU INOVATORA VELEUČILIŠTA U KARLOVCU

24.11.2020 12:05 Novosti

Ovogodišnja INOVA, hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem, održana je u posebnom online izdanju s obzirom na epidemiološku situaciju diljem svijeta, u organizaciji Saveza inovatora Zagreba i Saveza hrvatskih inovatora, suorganizaciji Grada Zagreba, te pokroviteljstvom WIIPA-e (Svjetske organizacije inovatora i intelektualnog vlasništva).

U razdoblju od 26. listopada do 6. studenog 2020. godine, svoje inovacije su predstavili inovatori iz više od dvadeset država svijeta. Inovacije su ocijenjene od strane stručnog međunarodnog žirija na temelju teksta, slika i video uradaka prikazanih na internet stranici izložbe.

Udruga inovatora Veleučilišta u Karlovcu je osvojila dvije zlatne medalje u kategoriji „Poljoprivreda i hrana“. Nagrađene su inovacije „KEFINULIN namaz“ – namaz od kefira i inulina, autorice Ivane Čondrić i koautorica Marine Honomihl Feldin i Ivane Kolić, te inovacija „PIVSKI SNACK – Beergrissini s pivskim humusom“, autorice Ivane Kolić i koautorica Ivane Čondrić i Marine Honomihl Feldin.

Ivana Kolić

Predsjednica Udruge inovatora Veleučilišta u Karlovcu
Najnovije obavijesti