Opcije pristupačnosti Pristupačnost

 Hotel Donat (3 *)

Hotel Donat se nalazi u resortu Borik, udaljenom oko 3,5 km od povijesne jezgre grada Zadra. Hotel se nalazi neposredno uz morsku obalu, okružen mirisnim borovima. Ispred njega se prostire prekrasna pješčana i šljunčana plaža duga 1,7 km. Idealan je izbor za obiteljski i opuštajući odmor za sve one koji uživaju u mediteranskoj klimi, kristalno čistom moru i raznovrsnoj kulinarskoj ponudi, pogodan je i za održavanje konferencija i sastanaka.

 

Općenito, hotel Donat Vam nudi:

- 240 soba različitih kategorija

- Pogodan za grupna putovanja

- Velika kongresna dvorana za održavanje konferencija i sastanaka

- Raznovrsna All inclusive usluga

- Vanjski bazen

- Besplatan parking u resortu

Smještaj

Hotel Donat raspolaže s ukupno 240 udobnih soba. Sve sobe su potpuno opremljene tušem/WC-om, telefonom, klima uređajem i satelitskom TV. Sobe većinom raspolažu s balkonom, odakle se pruža prekrasan pogled na kristalno bistro more u neposrednoj blizini hotela.

Različite kategorije soba obuhvaćaju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i prostrane obiteljske sobe za 4 do 5 osoba.

Jednokrevetna soba

s tušem/WC-om, telefonom s direktnim biranjem, klima uređajem, SAT-TV i djelomično s balkonom s pogledom na more.

Dvokrevetna soba

za 2-3 osobe

s tušem/WC-om, telefonom s direktnim biranjem, klima uređajem, SAT-TV i djelomično s balkonom s pogledom na more.

Obiteljska soba

za 4-5 osoba

s 2 odvojene prostorije za spavanje, tušem/WC-om, telefonom s direktnim biranjem, klima uređajem, SAT-TV i većinom s balkonom s pogledom na more. U svim obiteljskim sobama nalazi se hladnjak i mini bar.