Opcije pristupačnosti Pristupačnost

07.03.2025

HRanjivi Inovativni trodimenzijski 3D-eserti - HRID

HRanjivi Inovativni trodimenzijski 3D-eserti - HRID

Dana 3.3.2025. započeo je projekt HRID.

Ovaj iznimno značajan projekt za prehrambeni sektor, ali i za projektni tim koji se izuzetno veseli izazovima, a i druženjima kroz provedbe aktivosti, unijet će novi vedar duh u laboratorije Veleučilišta u Karlovcu, Prehrambeno biotehnološkog fakulteta u Zagrebu i Sveučilišta Sjever u Koprivnici. Svakim danom sve smo motiviraniji jer već ne samom početku rezultati su očekivano sjajni.

 

Popis obavijesti

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.