Opcije pristupačnosti Pristupačnost

 

Poštovani,

Osobita nam je čast i veliko zadovoljstvo obavijestiti Vas o održavanju 3. međunarodnog stručnog Skupa pod nazivom S pivarima, za pivare”, koji će se održati 28. ožujka 2025.  u atriju Veleučilišta u Karlovcu. Nedostatak konferencija ove tematike u Hrvatskoj, posljedična velika zainteresiranost pivara, aktualnost problematike kao i planirana usmena izlaganja, jamstvo su da će ovaj skup biti dobro posjećen i uspješan.

Skup je prvenstveno namijenjen stručnjacima i zaposlenicima u pivarskom sektoru, bilo da se radi o velikim, industrijskim ili malim zanatskim pivovarama, a s ciljem njihove dodatne edukacije i napredovanja, interdisciplinarne razmjene znanja između domaćih i stranih stručnjaka te olakšavanje transfera znanja između industrije i obrazovnih i znanstvenih institucija. Teme predavanja su odabrane prema kriteriju trenutne aktualnosti, dok će angažirani predavači biti najbolji dostupni stručnjaci iz svojeg područja. Osim toga, ova je manifestacija izvrsna prilika za upoznavanje, druženje, razmjenu ideja, ugovaranje poslova i sl. Ideja je da se ovaj Skup održava jednom godišnje i s vremenom preraste u prepoznatljivi brand Veleučilišta u Karlovcu, ali i samog grada Karlovca, te postane događaj kojeg će stručnjaci cijeniti, kome će se svi veseliti i rado mu se vraćati.

Ovogodišnja novost je što će skup ukupno trajati dva dana - u četvrtak, 27.3.2025. će se od 17:00 do 19:00 održati radionica "Senzorska procjena kvalitete piva - nepoželjne arome", dok će se u petak, 28.3.2025. održati glavni program skupa.

Veselimo se Vašem dolasku!

            

Predsjednik Organizacijskog odbora:

dr. sc. Goran Šarić, prof. struč. stud.

 

RADIONICA "Senzorska procjena kvalitete piva - nepoželjne arome"

Radionicu će voditi dr. sc. Boris Gadžov, svjetski priznati stručnjak sa iznimno puno iskustva u području senzorske procjene kvalitete piva. Osnovni posao dr. Gadžova je održavanje sličnih edukacija u velikom broju pivovara širom svijeta te različitim pivarskim stručnim i znanstvenim konferencijama, a svoje bogato i široko znanje o pivu te njegovim senzorskim karakteristikama će podijeliti sa polaznicima ove radionice.

Sudionici će tijekom radionice praktičnim radom isprobati i upoznati se sa 10 osnovnih nepoželjnih aroma koje se najčešće javljaju u pivu: diacetil, lightsruck/po tvoru, merkaptan, metalni, papirnati, fenolni, kiseli, dimetil sulfid (DMS), maslačni (butirična kiselina), H2S. 

CIJENA RADIONICE JE 30 EUR. 

Nakon uplate kotizacije na žiroračun Veleučilišta u Karlovcu HR3923400091110473181, potvrdu o uplati pošaljite na e-mail adresu pivari@vuka.hr te na taj način osigurajte svoje mjesto na radionici. Kao opis plaćanja navedite "Vaše ime i prezime - Za senzorsku radionicu".

Broj mjesta je ograničen na 25 pa požurite sa prijavom.

Zadnji rok za prijavu na radionicu je 07. ožujka 2025.

 

ZADNJI ROK ZA PRIJAVU NA SKUP I NA RADIONICU

07. ožujka 2025.

 

DATUM ODRŽAVANJA SKUPA

28. ožujka 2025.

 

 

  • Molimo vas da u prijavi navedete iz koje tvrtke/institucije dolazite te koliko osoba dolazi (sa navedenim imenom i prezimenom svake osobe).

 

  • Kao što je navedeno iznad, molimo vas da se prijavite najkasnije do 07. ožujka 2025. kako bi mi imali dovoljno vremena za pripremu i što bolju organizaciju skupa.

 

  • SUDJELOVANJE NA SKUPU JE BESPLATNO.

 

  • Zbog prostora, broj sudionika je ograničen pa požurite sa prijavom. Nakon određenog broja, prijave više neće biti moguće.

 

  • Imat ćemo i nekoliko točionika na raspolaganju (sa S- i A-glavama) pa ste slobodni donijeti svoje pivo za kušanje.

 

  • Ukoliko ste se prijavili i kasnije uvidjeli da iz nekog razloga ipak ne možete doći na skup, lijepo vas molimo da na prije navedenu e-mail adresu otkažete svoju prijavu.

 

DRUŠTVENE MREŽE

Facebook

Linkedin

Instagram