Opcije pristupačnosti Pristupačnost

 

ČETVRTAK, 27. ožujka 2025.

17:00 - 19:00  RADIONICA: Senzorska procjena kvalitete piva - nepoželjne arome - voditelj dr. sc. Boris Gadžov,

                           FlavorActiv, UK.

 

PETAK, 28. ožujka 2025.

9:00 - 10:00   Prijava sudionika uz piće i peciva

10:00 - 10:10  Otvorenje skupa (pozdravni govor predsjednika organizacijskog odbora dr. sc. Gorana Šarića i dekana           

                          Ivana Štedula)

10:10 -10:50  PREDAVANJE: Što svaki pivar mora znati o vodi - ključnom sastojku piva? (dr.sc. Aleksander Poreda,

                          Poljoprivredni fakultet Krakow, Poljska)

11:00 - 11:30  PREDAVANJE: Optimizacija i održivost procesa proizvodnje piva (Gianmaria Ricciardi, Lallemand

                          Brewing, UK)

11:40 - 12:10  PREDAVANJE: Upotreba κ-karagenana ekstrahiranog iz morske trave u pivarstvu (dr. sc. Jonas Trummer,

                          Murphy & Son, UK)

12:10 - 12:30  Kratka pauza

12:30 - 13:00  PREDAVANJE: Stabilnost arome: Otključavanje tajne trajne arome piva (Jan Biering, VLB Berlin,

                          Njemačka)

13:10 - 13:40  PREDAVANJE: Aroma piva i njezine promjene (dr. sc. Miha Ocvirk, Institut za hmeljarstvo i pivarstvo,

                          Žalec, Slovenija)

13:40 - 14:10  PANEL: Craft pivarstvo u Hrvatskoj (Nenad Lalić (Zmajska pivovara), Matija Mrazek (Pivovara Varionica),

                           Edi Jendrić (Pivovara Mlinarica), Ana Teskera (Pivovara Brlog) - moderator dr. sc. Goran Šarić

14:10 - 14:30  Panel diskusija sa predavačima

14:30 - 15:30  Ručak

Od 20:00         Druženje uz pivo u obližnjem kinu Edison

 

Moderator: dr. sc. Natalija Velić