S Veleučilišta u Karlovcu:
- dr. sc. Marijana Blažić, prof. struč. stud.
- dr. sc. Ines Cindrić, prof. struč. stud.
- Elizabeta Zandona, mag. ing. bioproc., pred.
Suradnici s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta:
- izv.prof.dr.sc. Mario Ščetar (PBF, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Laboratorij za pakiranje hrane)
- izv.prof.dr.sc. Irena Barukčić Jurina (PBF, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda)
- izv.prof.dr.sc. Katarina Lisak Jakopović (PBF, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda).
Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.