Opcije pristupačnosti Pristupačnost

 

S Veleučilišta u Karlovcu:

  • dr. sc. Marijana Blažić, prof. struč. stud.
  • dr. sc. Ines Cindrić, prof. struč. stud.
  • Elizabeta Zandona, mag. ing. bioproc., pred.


Suradnici s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta:

  • izv.prof.dr.sc. Mario Ščetar (PBF, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Laboratorij za pakiranje hrane)
  • izv.prof.dr.sc. Irena Barukčić Jurina (PBF, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda)
  • izv.prof.dr.sc. Katarina Lisak Jakopović (PBF, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda).

 

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.