Opcije pristupačnosti Pristupačnost

PLAN I PROGRAM SKUPA

       9:00 - 10:00   Prijava sudionika uz piće i peciva

     10:00 - 10:15  Otvorenje skupa (pozdravni govor moderatora dr. sc. Gorana Šarića i dekana Ivana Štedula, v. pred.)

     10:20 -10:50  PREDAVANJE: Osnovni fizikalno-kemijski parametri kvalitete slada i njihov utjecaj na kvalitetu piva (Miroslav Jurić, dipl. ing., Boortmalt,          

                                                          Slavonija Slad , Nova Gradiška, Hrvatska)

     11:00 - 11:30  PREDAVANJE: Strategije za mikrobiološku kontrolu i smanjenje rizika od kontaminacije u proizvodnji piva (Jan Biering, dipl. ing., VLB Berlin,

                                                          Njemačka)

     11:40 - 12:10  PREDAVANJE: Kako unaprijediti poslovanje u sektoru pivarstva pametnim korištenjem bespovratnih sredstava (Mr. sc. Mario Protulipac, Okviri

                                                          znanja, Hrvatska)

     12:10 - 12:30  Kratka pauza

     12:30 - 13:00  PREDAVANJE: Pivski trop - nusproizvod koji postaje vrijedna sirovina (dr. sc. Goran Šarić, Veleučilište u Karlovcu, Hrvatska)

     13:10 - 13:40  PREDAVANJE: Utjecaj starog hmelja na senzorska svojstva piva prilikom kettle i dry hoppinga (dr. sc. Iztok Jože Košir, Institut za hmeljarstvo i

                                                          pivarstvo, Žalec, Slovenija)

     13:40 - 14:10  PREDAVANJE: Maltoza negativni sojevi kvasca u proizvodnji bezalkoholnog piva (Andrew Paterson, dipl. ing., Lallemand Brewing, Ujedinjeno

                                                          Kraljevstvo)

     14:10 - 14:30  Panel diskusija sa predavačima

     14:30 - 15:30  Ručak

     Od 15:30         Druženje uz pivo i predstavljanje sponzora

 

Moderator: dr. sc. Goran Šarić