Opcije pristupačnosti Pristupačnost

PLAN I PROGRAM SKUPA

      

       9:00 - 10:00       Prijava sudionika i piće dobrodošlice

     10:00 - 10:15       Otvorenje skupa (pozdravni govor dr. sc. Gorana Šarića i dekana Ivana Štedula, v. pred.)

     10:20 -11:00       Utjecaj higijene pogona na sigurnost proizvoda  (dr. sc. Ivana Ćosić, Veleučilište u Karlovcu)

     11:00 - 11:40      Cirkularna ekonomija i otpadni tokovi u pivarskoj industriji (dr. sc. Gregor Drago Zupančič, Croteh, Zagreb)

     11:40 - 12:10      Kratka pauza uz piće i peciva

     12:10 - 12:50      Mikrokozmos - onaj koji pokreće svijet (mag. ing. Gianmaria Ricciardi, Lallemand, Italija)

     12:50 - 13:30      Analitička rješenja za craft pivare - od sladovine do gotovog proizvoda (mag. ing. Markus Peterherr, Anton Paar, Graz, Austrija)

     13:30 - 14:10      Hmelj i proizvodi od hmelja u suvremenoj proizvodnji piva (dr. sc. Iztok Jože Košir, Institut za hmeljarstvo i pivarstvo, Žalec, Slovenija)

     14:20 - 15:00      Panel diskusija sa predavačima

     15:00 - 16:00      Ručak

     16:00 na dalje   Druženje i predstavljanje sponzora

 

Moderator skupa: dr. sc. Goran Šarić