Opcije pristupačnosti Pristupačnost

 

 

 

 

 

 

ZLATNI SPONZORI

 

ANTON PAAR HRVATSKA

Anton Paar razvija, proizvodi i distribuira laboratorijske instrumente i sustave za procesna mjerenja velike preciznosti te pruža prilagođena rješenja na području automatizacije i robotike. Svjetski je predvodnik u mjerenju gustoće, koncentracije i CO2 te na polju reometrije. Vlasnik tvrtke Anton Paar GmbH dobrotvorna je zaklada Santner.

Više od 3900 zaposlenika u sjedištu tvrtke u Grazu i u 33 prodajnih podružnica širom svijeta jamstvo su da će proizvodi Anton Paar zadovoljiti visoka očekivanja proizašla iz njihove odlične reputacije. Osnovna kompetencija tvrtke Anton Paar – proizvodnja instrumenata velike preciznosti – i održavanje bliskih veza sa znanstvenom zajednicom čine temelj za kvalitetu proizvoda Anton Paar.

 

 

HEINEKEN HRVATSKA

HEINEKEN Hrvatska dio je kompanije HEINEKEN, najinternacionalnijeg proizvođača piva na svijetu, te je drugi najveći pivar u Hrvatskoj. Naša bogata tradicija seže u 1854. godinu. Ponosni smo na svoj bogat i raznovrstan portfelj koji čine proizvodi vrhunske kvalitete. HEINEKEN Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva. Uz svoje Karlovačko i globalni brend Heineken® proizvodimo i distribuiramo različite lokalne, regionalne i međunarodne brendove koje će zadovoljiti ukuse odraslih ljubitelja piva i cidera.

 

 

BRONČANI SPONZORI

 

 

 

SLAVONIJA SLAD, NOVA GRADIŠKA

Slavonija Slad d.o.o. je jedina sladara u Hrvatskoj koju je osnovala belgijska tvrtka Boortmalt. Smještena u Novoj Gradiški od 1997. godine, od svog prvog dana obogaćena je stoljetnim iskustvom belgijskog obrta. A ako ste ikada probali belgijsko craft pivo, sigurno ćete reći da mi znamo svoj posao.
Naš potpuno novi pogon sada je najsuvremenije opremljen prema europskim standardima:

     Pažljivo i sustavno upravljanje kvalitetom (ISO 9001: 200)
     Posebna briga za zdravlje proizvoda i sljedivost do svake staje i proizvodnog mjesta (HACCP)
     Ekološka i korporativna odgovornost (ISO 14001: 2004)
     Sustav upravljanja energijom (50001:2011)

 

 

STUDENTSKI CENTAR KARLOVAC

Studentski centar Karlovac osnovan je odlukom Upravnog vijeća Veleučilišta u Karlovcu u listopadu 1997. godine. Osim za studente Veleučilišta u Karlovcu, Studentski centar nastoji pružiti usluge i studentima koji studiraju na drugim visokim učilištima u Hrvatskoj. Svoju djelatnost, brigu o studentskom standardu, prehrani, smještaju, privremenom i povremenom zapošljavanju, kulturnoj i zabavnoj djelatnosti studenata, te sportu i rekreaciji, Centar provodi uspješno sve do danas.
Adaptacijom i rekonstrukcijom zgrade u Frankopanskoj ulici br. 5, u kojoj je smješten Studentski klub, Internet caffe, polivalentna galerija i prostorije Studentskog centra sa student servisom, rješen je jedan dio problematike vezane uz djelatnost Studentskog centra.

 

 

KANAAN, DONJI MIHOLJAC

Kanaan d.o.o. osnovan je 1990. godine u Radikovcima s ciljem proizvodnje prehrambenih proizvoda. Društvo je osnovao sadašnji vlasnik i direktor Zvonko Popović. Danas, Kanaan d.o.o. posluje na lokaciji u Industrijskoj zoni Janjevci, Donji Miholjac, gdje se nalazi tvornica, sa skladišnim i distributivnim kapacitetima .U proteklih 32  godine poslovanja Kanaan d.o.o. se razvio u respektabilnu tvrtku sa preko 130 zaposlenih radnika i širokim asortimanom snack proizvoda  (čips, flips, kokice, Hand cooked čips  i  snack…Rice snack i Popcorn snack), koji se plasiraju na razna ino tržišta. Tijekom proteklih godina, kontinuirano se investira u modernizaciju skladišnih  kapaciteta sirovina,  robotizaciju pakiranja proizvoda  i nove proizvodne linije, za sve proizvodne programe.