Opcije pristupačnosti Pristupačnost

General Microbiology

General Microbiology

Code: 38329
ECTS: 5.0
Lecturers in charge: dr. sc. Bojan Matijević , prof. struč. stud.
Lecturers: dr. sc. Bojan Matijević , prof. struč. stud. - Laboratory exercises
Take exam: Studomat
Load:

1. komponenta

Lecture typeTotal
Lectures 30
Laboratory exercises 30
* Load is given in academic hour (1 academic hour = 45 minutes)
Description:
Learning outcomes:
Literature:
  1. Priručnik za vježbe iz opće mikrobiologije, , Antolović, R., Frece, J., Gobin, I., Hrenović, J., Kos, B., Markov, K., Mlinarić-Missoni, E., Novak, J., Ožanič, M., Pinter, Lj., Plečko, V., Pleško, S., Šantić, M., Šegvić Klarić, M., Šeruga Musić, M., Škorić, D., Šušković, J., Hrvatsko mikrobiološko društvo, 2016.
  2. Uvod u opću mikrobiologiju - knjiga prva, , Duraković S., Redžepović S., Kugler d.o.o., 2003.
  3. Specijalna mikrobiologija, , Duraković, S., Duraković, L., Durieux, 2000.
  4. Mikrobiologija namirnica: osnove i dostignuća, , Duraković, S., Duraković, L., Kugler, 2001.
  5. Mikologija u biotehnologiji, , Duraković, S., Duraković, L., Kugler, 2003.
  6. Fundamental Food Microbiology, , Ray, B., Bhunia, A., CRC Press, 2014.
  7. Fundamentals of Microbiology, , Tomar, S.K., Dairy Mircobiology Division NDRI, 2017.
3. semester
Mandatory course - Regular smjer - Beer Technology
Mandatory course - Regular smjer - Beer Technology
Mandatory course - Regular smjer - Dairy Technology
Mandatory course - Regular smjer - Dairy Technology
Consultations schedule:
  • prof. struč. stud. dr. sc. Bojan Matijević:

    Tuesday, from 9:00 a.m. to 10:30 a.m

    Location: 1. kat, soba 115
  • prof. struč. stud. dr. sc. Bojan Matijević:

    Tuesday, from 9:00 a.m. to 10:30 a.m

    Location: 1. kat, soba 115