-
Fruit and vegetable processing, Jongen, W., CRC Press, New York., 2002.
-
Tehnologija konditorskih proizvoda - Kakao i čokolada, L. Goldoni, Kugler, Zagreb, 2004.
-
Tehnologija konditorskih proizvoda - Bombonski proizvodi, L. Goldoni, Kugler, Zagreb, 2004.
-
Tehnologije proizvodnje pekarskih i slastičarskih proizvoda, Knjiga je prvenstveno namijenjena pekarskim stručnjacima, tehnolozima, voditeljima pogona, pekarskim i slastičarskim majstorima, kao i studentima i učenicima koji žele usavršiti svoje stručno znanje.Sadrži obilje fotografija, slika, tablica, preglede te brojne recepture i odabrane pokuse, a prikazani su i važeći standardi u smislu sigurnosti proizvodnje i kvalitete proizvoda., C. Schunemann, G. Treu; F. Klarić (Prevoditelj), Biblioteka Kruh za život, TIM ZIP doo Zagreb, 2012.
-
Handbook of Cereal Science and Technology, (odabrana poglavlja), K. Kulp, J. G. Ponte, Marcel Dekker Inc, 2010.
-
Ulja i masti, (odabrana poglavlja), M. Rac, oslovno udruženje proizvođača biljnih ulja, Beograd, 1964.
-
Tehnologija piva, (odabrana poglavlja), V. Marić, Zagreb, 2009.
-
Biotehnologija i sirovine, V. Marić, Stručna i poslovna knjiga d.o.o, Zagreb, 2009.
-
Kemija i tehnologija mesa i ribe,, Kovačević, D., Sveučilište J.J. Strossmayera, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek., 2001.
-
Mlijeko i mliječni proizvodi, Tratnik, Lj., Božanić, R., Hrvatska mljekarska udruga, Zagreb, 2012.
-
Introduction to Fats and Oils Technology, O'Brien, Richard D.; Farr, Walter E.; Wan, Peter J., AOCS Press, 2000.
-
Sustainable Food Processing, ISBN: 978-0-470-67223-5 600, B. K. Tiwari, T. Norton, N. M. Holden, Wiley-Blackwell, 2013.
|