Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Proizvodnja hrane i hranidba divljači

Proizvodnja hrane i hranidba divljači

Šifra: 261868
ECTS: 5.0
Nositelji: dr. sc. Tomislav Dumić , prof. struč. stud.
Izvođači: dr. sc. Tomislav Dumić , prof. struč. stud. - Terenske vježbe

dr. sc. Tomislav Dumić , prof. struč. stud. - Auditorne vježbe
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Terenske vježbe 10
Auditorne vježbe 20
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Ishodi učenja:
Literatura:
2. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Lovstvo i zaštita prirode
Termini konzultacija:
  • prof. struč. stud. dr. sc. Tomislav Dumić:

    Svaki dan prema prethodnom dogovoru e-mailom.

    Lokacija: 214