Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Redoviti studij

1. semestar | 1. godina
ECTS Redovni predmeti Opterećenje Sem INFO
5.0
Varičak, I.
60
1
4.0
Petračić, M.
60
1
4.0
Maras, M.
60
1
3.0
Stančić, A.
45
1
0.0
Fehervari, T.
30
1
4.0
Marković, B.
45
1
3.0
Varičak, I.
45
1
ECTS Poslovni strani jezik AI
=> Izbor između dva stana jezika - Ugostiteljstvo- redovni, 1.godina
Opterećenje Sem INFO
4.0
Erdeljac, N.
45
1
4.0
Eterović, S.
45
1
ECTS Poslovni strani jezik BI
=> Izbor između dva strana jezika - Ugostiteljstvo, redovni, 1.godina (1.semestar)
Opterećenje Sem INFO
3.0
Erdeljac, N.
45
1
3.0
Sobo, K.
45
1
2. semestar | 1. godina
ECTS Redovni predmeti Opterećenje Sem INFO
4.0
Vitner Marković, S.
60
2
3.0
Halmi, L.
45
2
5.0
Varičak, I.
60
2
4.0
Primužak, A.
45
2
4.0
Maras, M.
60
2
3.0
Vidović, M.
45
2
0.0
Fehervari, T.
30
2
ECTS Poslovni strani jezik AII
=> Izbor između dva strana jezika - Ugostiteljstvo, 1. godina, redovni, (II.semestar)
Opterećenje Sem INFO
4.0
Erdeljac, N.
45
2
4.0
Eterović, S.
45
2
ECTS Poslovni strani jezik BII
=> Izbor između dva strana jezika- Ugostiteljstvo, 1. godina, redovni (II.semestar)
Opterećenje Sem INFO
3.0
Erdeljac, N.
45
2
3.0
Sobo, K.
45
2
1. semestar | 1. godina
ECTS Redovni predmeti Opterećenje Sem INFO
5.0
Varičak, I.
60
1
4.0
Petračić, M.
60
1
4.0
Maras, M.
60
1
3.0
Stančić, A.
45
1
0.0
Fehervari, T.
30
1
4.0
Marković, B.
45
1
3.0
Varičak, I.
45
1
ECTS Poslovni strani jezik AI
=> Izbor između dva stana jezika - Ugostiteljstvo- redovni, 1.godina
Opterećenje Sem INFO
4.0
Erdeljac, N.
45
1
4.0
Eterović, S.
45
1
ECTS Poslovni strani jezik BI
=> Izbor između dva strana jezika - Ugostiteljstvo, redovni, 1.godina (1.semestar)
Opterećenje Sem INFO
3.0
Erdeljac, N.
45
1
3.0
Sobo, K.
45
1
2. semestar | 1. godina
ECTS Redovni predmeti Opterećenje Sem INFO
4.0
Vitner Marković, S.
60
2
3.0
Halmi, L.
45
2
5.0
Varičak, I.
60
2
4.0
Primužak, A.
45
2
4.0
Maras, M.
60
2
3.0
Vidović, M.
45
2
0.0
Fehervari, T.
30
2
ECTS Poslovni strani jezik AII
=> Izbor između dva strana jezika - Ugostiteljstvo, 1. godina, redovni, (II.semestar)
Opterećenje Sem INFO
4.0
Erdeljac, N.
45
2
4.0
Eterović, S.
45
2
ECTS Poslovni strani jezik BII
=> Izbor između dva strana jezika- Ugostiteljstvo, 1. godina, redovni (II.semestar)
Opterećenje Sem INFO
3.0
Erdeljac, N.
45
2
3.0
Sobo, K.
45
2

  (*)predmet se ne predaje u prikazanom semestru tekuće akademske godine
(***)predmet se predaje u prikazanoj akademskoj godini, ne i u tekućoj

 

Studij se izvodi od akademske godine 2024./2025.

   Plan i program.xls

1. SEMESTAR

Osnove ekonomije I

Poslovna matematika I

Primijenjena informatika

Osnove turizma

Turistička geografija

Uvod u stručni i znanstveni rad

Poslovni strani jezik (A i B)

Tjelesna i zdravstvena kultura

2. SEMESTAR

Osnove ekonomije II

Poslovna matematika II

Komunikacijske i prezentacijske vještine

Ekonomika turizma

Osnove poduzetništva

Pravo u turizmu i ugostiteljstvu

Poslovni strani jezik (A i B)

Tjelesna i zdravstvena kultura

 

3. SEMESTAR

Poduzetničko računovodstvo I

Poslovna statistika I

Poslovanje ugostiteljskih poduzeća I

Osnove marketinga

Primijenjeno poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Turizam i okoliš

Poslovni strani jezik (A i B)

Tjelesna i zdravstvena kultura

4. SEMESTAR

Poduzetničko računovodstvo II

Poslovna statistika II

Poslovanje ugostiteljskih poduzeća II

Marketing u turizmu i ugostiteljstvu

Poduzetničko projektiranje u turizmu i ugostiteljstvu

Poslovni strani jezik (A i B)

Tjelesna i zdravstvena kultura

5. SEMESTAR

Financijska tržišta i institucije

Osnove menadžmenta

Društvene inovacije u turizmu i ugostiteljstvu

Poslovanje turističkih agencija

Turističko vrednovanje kulturne baštine

Osnove specifičnih oblika turizma

Izborni kolegij

Poslovni strani jezik (A i B)

 

6. SEMESTAR

Financije poduzeća

Istraživanje turističkih tržišta

Stručna praksa

Poslovni strani jezik (A i B)

Završni rad


Repozitorij