Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Proizvodnja hrane i hranidba divljači II

Proizvodnja hrane i hranidba divljači II

Šifra: 171311
ECTS: 5.0
Nositelji: dr. sc. Tomislav Dumić , v. pred.
Izvođači: Nera Fabijanić , pred. - Predavanja

dr. sc. Tomislav Dumić , v. pred. - Auditorne vježbe
Nera Fabijanić , pred. - Auditorne vježbe
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Auditorne vježbe 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Ishodi učenja:
Literatura:
Preduvjeti za:
Polaganje predmeta :
Položen : Proizvodnja hrane i hranidba divljači I
3. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Lovstvo i zaštita prirode
Termini konzultacija:
  • v. pred. dr. sc. Tomislav Dumić:

    Svaki dan prema prethodnom dogovoru e-mailom.

    Lokacija: 214