Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Engleski jezik II (1/2)

Engleski jezik II (1/2)

Šifra: 170153
ECTS: 2.0
Nositelji: dr. sc. Davorka Rujevčan , v. pred.
Izvođači: dr. sc. Davorka Rujevčan , v. pred. - Vježbe iz stranog jezika
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Vježbe iz stranog jezika 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Cilj kolegija je usvajanje vokabulara i frazeologije struke prehrambene tehnologije kao i daljnje razvijanje produktivnih i receptivnih jezičnih vještina (slušanja, govorenja, čitanja i pisanja) uz proširivanje jezičnih i gramatičkih struktura (vokabulara, komunikacijskih uzoraka, fonoloških i ortografskih osobina. Usvajaju se kompetencije potrebne za cjeloživotno učenje, odnosno osposobljava se studente za komunikaciju u uvjetima povećane međunarodne mobilnosti i promjenjivog tržišta rada, potiče ih se na samostalno učenje i senzibilizira ih se za interkulturalne aspekte.
Ishodi učenja:
Literatura:
  1. Autentični materijali vezani za prehrambenu tehnologiju u obliku nastavnih uručaka, , , , .
3. semestar
Strani jezik II - Redovni smjer - Pivarstvo
Strani jezik II - Redovni smjer - Prerada mlijeka
Termini konzultacija:
  • v. pred. dr. sc. Davorka Rujevčan:

    srijeda 13:00 -14:30, kabinet 112

     

    Lokacija: Trg J. J. Strossmayera 9, 112