Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Engleski jezik I

Engleski jezik I

Šifra: 266795
ECTS: 3.0
Nositelji: dr. sc. Davorka Rujevčan , v. pred.
Izvođači: dr. sc. Davorka Rujevčan , v. pred. - Vježbe iz stranog jezika
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Vježbe iz stranog jezika 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Cilj kolegija je usvojiti vokabular i frazeologiju struke prehrambene tehnologije na engleskom jeziku kao i daljnje razvijanje produktivnih i receptivnih jezičnih vještina (slušanja, govorenja, čitanja i pisanja). Također se proširuje znanje o jezičnim i gramatičkim strukturama. Usvajaju se kompetencije potrebne za samostalno cjeloživotno učenje te komunikacijske i prezentacije vještine na engleskom jeziku. Studente se osposobljava za komunikaciju na engleskom jeziku u uvjetima povećane međunarodne mobilnosti i promjenjivog tržišta rada.
Ishodi učenja:
Literatura:
  1. English for Food technology students, part I, , Rujevčan, D., Veleučilište u Karlovcu, 2014.
  2. Autentični materijali vezani za prehrambenu tehnologiju u obliku nastavnih uručaka, , , , .
1. semestar
Strani jezik I - Redovni studij - Prehrambena tehnologija
Termini konzultacija:
  • v. pred. dr. sc. Davorka Rujevčan:

    srijeda 13:00 -14:30, kabinet 112

     

    Lokacija: Trg J. J. Strossmayera 9, 112