Engleski jezik I
| Šifra: |
266795 |
| ECTS: | 3.0 |
| Nositelji: |
dr. sc.
Davorka Rujevčan
, prof. struč. stud. |
| Izvođači: |
dr. sc.
Davorka Rujevčan
, prof. struč. stud. - Vježbe iz stranog jezika |
| Prijava ispita: | Studomat |
| Opterećenje: | |||||||
|
|||||||
| Opis predmeta: | |||||||
Cilj kolegija je usvojiti vokabular i frazeologiju struke prehrambene tehnologije na engleskom jeziku kao i daljnje razvijanje produktivnih i receptivnih jezičnih vještina (slušanja, govorenja, čitanja i pisanja). Također se proširuje znanje o jezičnim i gramatičkim strukturama. Usvajaju se kompetencije potrebne za samostalno cjeloživotno učenje te komunikacijske i prezentacije vještine na engleskom jeziku. Studente se osposobljava za komunikaciju na engleskom jeziku u uvjetima povećane međunarodne mobilnosti i promjenjivog tržišta rada. |
|||||||
| Ishodi učenja: | |||||||
|
|||||||
| Literatura: | |||||||
|
|||||||
| 1. semestar |
Strani jezik I - Redovni studij - Prehrambena tehnologija |
srijeda 13:00 -14:30, kabinet 112
Lokacija: Trg J. J. Strossmayera 9, 112