Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Njemački jezik I

Njemački jezik I

Šifra: 112403
ECTS: 4.0
Nositelji: Sonja Eterović , v. pred.
Izvođači: dr. sc. Katica Sobo , prof. struč. stud. - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Vježbe iz stranog jezika 15

2. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Vježbe iz stranog jezika 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Obrada jezičnih sadržaja i gramatičkih struktura te proširivanje vokabulara iz prehrambene struke (povijesni pregled razvoja prehrambene tehnologije, prehrambene navike, novi trendovi u gastronomiji, vegetarijanska prehrana, zdrava prehrana, prehrambena piramida, kemijski laboratorij, laboratorijski pribor, kemija općenito, periodni sustav elemenata, spojevi, ekologija, agregatna stanja, voda, anorganska kemija,). Razvijanje vještina razumijevanja, pisanja i govora obradom odgovarajuće stručne literature.
Ishodi učenja:
Literatura:
  1. , S. Moro: Deutsch in der Lebensmitteltechnologie I, Sveučilište J. J. Stross. U Osijeku, Prehrambeno tehnološki fakultet, izdanje 2, 2011., , , .
  2. , Puović, Beara, Skukan: Geologie / Chemie, Školska knjiga, izdanje 1, 1990., , , .
1. semestar
Strani jezik I - Redovni studij - Prehrambena tehnologija

2. semestar
Strani jezik I - Redovni studij - Prehrambena tehnologija
Termini konzultacija:
  • v. pred. Sonja Eterović:

    Srijeda: 10:30 - 12:00

    Kabinet 107, J.J. Strossmayera 9

    Obavezna najava na mail: seterovic@vuka.hr

    Konzultacije za izvanredne studente biti će prije ili poslije nastave predviđene rasporedom uz prethodnu najavu mailom.

    Lokacija: 107
  • prof. struč. stud. dr. sc. Katica Sobo:

    Četvrtkom od 11:30 do 13:00 h

    Lokacija: 107