Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Njemački jezik II

Njemački jezik II

Šifra: 112404
ECTS: 4.0
Nositelji: Sonja Eterović , v. pred.
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Vježbe iz stranog jezika 15

2. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Vježbe iz stranog jezika 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Obrada jezičnih sadržaja i gramatičkih struktura te proširivanje vokabulara iz prehrambene struke (organka kemija, alkoholi, kava, kofein, droge, masnoće, bjelančevine, ugljikohidrati, kemija hrane, vitamini, biokemija, trovanje hranom, procesi proizvodnje pive, sira, jogurta, kave, čokolade, gospodarske grane, pravni oblici poduzeća, organizacija poduzeća). Razvijanje vještina razumijevanja, pisanja (zamolba za posao, životopis) i govora obradom odgovarajuće stručne literature.
Ishodi učenja:
Literatura:
  1. , S. Moro: Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II, Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno tehnološki fakultet, 1. izdanje, 2011., , , .
  2. , Puović, Beara, Skukan: Geologie / Chemie, Školska knjiga, 1. izdanje, 1990.
    M. Čičin-Šain Buljan, J. Kosanović, A. Štampalija: Poslovni njemački 1, Mikrorad, 4. izdanje, 2009., , , .
3. semestar
Strani jezik II - Redovni smjer - Pivarstvo
Strani jezik II - Redovni smjer - Prerada mlijeka

4. semestar
Strani jezik II - Redovni smjer - Pivarstvo
Strani jezik II - Redovni smjer - Prerada mlijeka
Termini konzultacija:
  • v. pred. Sonja Eterović:

    Srijeda: 10:30 - 12:00

    Kabinet 107, J.J. Strossmayera 9

    Obavezna najava na mail: seterovic@vuka.hr

    Konzultacije za izvanredne studente biti će prije ili poslije nastave predviđene rasporedom uz prethodnu najavu mailom.

    Lokacija: 107