Osnove prehrambenih tehnologija
| Šifra: |
266799 |
| ECTS: | 3.0 |
| Nositelji: |
Elizabeta Zandona
, pred. |
| Izvođači: |
Elizabeta Zandona
, pred. - Terenske vježbe Elizabeta Zandona , pred. - Auditorne vježbe |
| Prijava ispita: | Studomat |
| Opterećenje: | |||||||||
|
|||||||||
| Opis predmeta: | |||||||||
Integriranim pristupom proučavanju tehnologije hrane, omogućiti studentima razumijevanje ključnih faza u proizvodnji raznovrsnih prehrambenih proizvoda. Pružiti studentima temeljna znanja o osnovnim procesima i tehnikama u proizvodnji hrane. Upoznati studente sa zakonskim propisima u prehrambenoj industriji, te doprinijeti razvoju svijesti o regulativama i normama koje su ključne za sigurnost i kvalitetu proizvoda na tržištu. Pružiti sveobuhvatnu sliku prehrambene tehnologije i pripremiti studente za daljnju specijalizaciju u području prehrambene industrije. |
|||||||||
| Ishodi učenja: | |||||||||
|
|||||||||
| Literatura: | |||||||||
|
|||||||||
| 2. semestar |
Obavezni predmet - Redovni studij - Prehrambena tehnologija |
Utorak od 11:30 do 13:00h uz prethodnu najavu e-mailom i/ili drugim danima prema dogovoru.
Lokacija: 311