Tehnologija proizvoda kave i kavovina
| Šifra: |
38339 |
| ECTS: | 4.0 |
| Nositelji: |
dr. sc.
Sandra Zavadlav
, prof. struč. stud. |
| Izvođači: |
dr. sc.
Sandra Zavadlav
, prof. struč. stud. - Terenske vježbe dr. sc. Sandra Zavadlav , prof. struč. stud. - Laboratorijske vježbe dr. sc. Sandra Zavadlav , prof. struč. stud. - Auditorne vježbe |
| Prijava ispita: | Studomat |
| Opterećenje: | |||||||||||
|
|||||||||||
| Opis predmeta: | |||||||||||
Vrste i definicije kave i kavovina i njihovih proizvoda. Opća shema i opis procesa proizvodnje (izbor i priprema sirovina, prženje, mljevenje, proizvodnja instant proizvoda i pakiranje). Tehnološke faze procesa, oprema, tehnološki uređaji i vođenje proizvodnje. Pokazatelji kvalitete i zakonska regulativa. |
|||||||||||
| Ishodi učenja: | |||||||||||
|
|
|||||||||||
| Literatura: | |||||||||||
|
|||||||||||
| 3. semestar |
PRPI Izborna grupa II - Redovni smjer - Pivarstvo |
|
5. semestar |
Izborni kolegij I - Redovni smjer - Pivarstvo |
SRIJEDA 12:05-13:30 ILI PREMA DOGOVORU: e-mail: sandra.zavadlav@vuka.hr
Lokacija: 115