Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Kontrola kvalitete prehrambenih proizvoda

Kontrola kvalitete prehrambenih proizvoda

Šifra: 266807
ECTS: 4.0
Nositelji: dr. sc. Marijana Blažić , prof. struč. stud.
Izvođači: dr. sc. Marijana Blažić , prof. struč. stud. - Terenske vježbe

dr. sc. Marijana Blažić , prof. struč. stud. - Laboratorijske vježbe
Damir Županić - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Terenske vježbe 4
Laboratorijske vježbe 26
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Ishodi učenja:
Literatura:
Preduvjeti za:
Polaganje predmeta :
Položen : Kemija prirodnih organskih spojeva s biokemijom
4. semestar
Obavezni predmet - Redovni smjer - Pivarstvo
Obavezni predmet - Redovni smjer - Prerada mlijeka
Termini konzultacija:
  • prof. struč. stud. dr. sc. Marijana Blažić:

    Petkom od 10:00-12:00 uz prethodnu najavu

    Lokacija: 311