Proizvodnja slada
Šifra: |
38351 |
ECTS: | 5.0 |
Nositelji: |
dr. sc.
Goran Šarić
, v. pred. |
Izvođači: |
dr. sc.
Goran Šarić
, v. pred. - Laboratorijske vježbe |
Prijava ispita: | Studomat |
Opterećenje: | |||||||
|
|||||||
Opis predmeta: | |||||||
Tehnološka shema procesa proizvodnje slada za pivarsku industriju. Faze tehnoloških procesa, oprema i uređaji, vođenje procesa prijema i čišćenje ječma, skladištenje ječma. Močenje ječma , klijanje i sušenje svijetlog i tamnog slada. Kvaliteta slada i gubici od ječma do suhog slada. Tehnološki normativi, potrošnja i ušteda vode i energije |
|||||||
Ishodi učenja: | |||||||
|
|||||||
Literatura: | |||||||
|
4. semestar |
Obavezni predmet - Redovni smjer - Pivarstvo |
Utorkom od 10:00 do 12:00 uz obaveznu prethodnu najavu mailom.
Lokacija: 024