Senzorska procjena prehrambenih proizvoda
| Šifra: |
38340 |
| ECTS: | 4.0 |
| Nositelji: |
Elizabeta Zandona
, pred. |
| Izvođači: |
dr. sc.
Goran Šarić
, prof. struč. stud. - Terenske vježbe dr. sc. Goran Šarić , prof. struč. stud. - Predavanja Elizabeta Zandona , pred. - Laboratorijske vježbe dr. sc. Goran Šarić , prof. struč. stud. - Auditorne vježbe |
| Prijava ispita: | Studomat |
| Opterećenje: | |||||||||||
|
|||||||||||
| Opis predmeta: | |||||||||||
Cilj kolegija je naučiti studenta specifična znanja senzorskih analiza koja se sastoje u razumijevanju fiziologije i psihologije senzorske percepcije, shvaćanja značaja senzorskih svojstava, sposobnosti planiranja i provođenja senzorskih analiza, te obrade i interpretacije rezultata. |
|||||||||||
| Ishodi učenja: | |||||||||||
|
|||||||||||
| Literatura: | |||||||||||
|
|||||||||||
| 5. semestar |
Izborni kolegij I - Redovni smjer - Pivarstvo |
Utorak od 11:30 do 13:00h uz prethodnu najavu e-mailom i/ili drugim danima prema dogovoru.
Lokacija: 311Utorkom od 10:00 do 12:00 uz obaveznu prethodnu najavu mailom.
Lokacija: 024