Tehnologija čišćenja i dezinfekcije
| Šifra: |
38330 |
| ECTS: | 4.0 |
| Nositelji: |
dr. sc.
Marijana Blažić
, prof. struč. stud. |
| Izvođači: |
dr. sc.
Bojan Matijević
, prof. struč. stud. - Terenske vježbe Damir Županić - Predavanja dr. sc. Bojan Matijević , prof. struč. stud. - Laboratorijske vježbe |
| Prijava ispita: | Studomat |
| Opterećenje: | |||||||||
|
|||||||||
| Opis predmeta: | |||||||||
Tehnologija čišćenja i dezinfekcije obuhvaća podrućja mljekarske, pivarske i mesne idustrije: aspekti čišćenja i sanitacije strojeva i opreme, okoliša, poslovne, moralne i zakonske obveze. Potencijalni izvori mikrobnog onečišćenja proizvoda (sirovine, voda, zrak, tehnološka oprema, proizvodne površine, djelatnici ). |
|||||||||
| Ishodi učenja: | |||||||||
|
|
|||||||||
| Literatura: | |||||||||
|
|||||||||
| 3. semestar |
Obavezni predmet - Redovni smjer - Pivarstvo |
Petkom od 10:00-12:00 uz prethodnu najavu
Lokacija: 311Utorak, od 9:00 do 10:30 sati
Lokacija: 1. kat, soba 115