Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka 2
| Šifra: |
132026 |
| ECTS: | 6.0 |
| Nositelji: |
dr. sc.
Marijana Blažić
, prof. struč. stud. |
| Izvođači: |
dr. sc.
Marijana Blažić
, prof. struč. stud. - Terenske vježbe dr. sc. Marijana Blažić , prof. struč. stud. - Laboratorijske vježbe dr. sc. Marijana Blažić , prof. struč. stud. - Auditorne vježbe |
| Prijava ispita: | Studomat |
| Opterećenje: | |||||||||||
|
|||||||||||
| Opis predmeta: | |||||||||||
Programom kolegija student usvaja znanja o tehnološkim procesima proizvodnje tekućih mliječnih proizvoda, fermentiranih mlijeka, sireva, maslaca, ugušćenog mlijeka, mlijeka u prahu i sladoleda. Apsolviranje programa studentu omogućava razumijevanje tehnološkog procesa, specifičnosti proizvodnje, te moguće greške i kako ih otkloniti. |
|||||||||||
| Ishodi učenja: | |||||||||||
|
|
|||||||||||
| Literatura: | |||||||||||
|
|||||||||||
| Preduvjeti za: | |||||||||||
Polaganje predmeta : |
|||||||||||
| 5. semestar |
Obavezni predmet - Redovni smjer - Prerada mlijeka |
Petkom od 10:00-12:00 uz prethodnu najavu
Lokacija: 311